alles over procare

Wat doet ProCare?

ProCare is een applicatie die u volledig ondersteunt in uw Purchase-to-Pay proces. Van aanvraag tot en met het betalen van de factuur, het is allemaal mogelijk met ProCare.
Met ProCare zorgt u voor het volledig automatiseren van dit proces en krijgt u meer controle op uitgaven en inzicht in statussen van bijvoorbeeld orders, levering en facturen. Daardoor levert dit een bijdrage in uw werkproces en dus kostenbesparing.
Bijkomstigheid is dat papier niet meer nodig is. Dat maakt u klaar voor de toekomst, want met ProCare kunt u volledig digitaal werken.

Eenvoudige implementatie

Inzicht in cijfers en contracten

Automatische factuurafhandeling

Ontdek de mogelijkheden

Om ProCare nog beter bij uw organisatie aan te laten sluiten is het mogelijk om een aantal extra modules af te sluiten. Daarnaast is ProCare door de integratiemodule 'Connect' te koppelen met vele ERP en financiële systemen, waaronder onze oplossing BOMAS. Hieronder ziet u de modules die het meest worden gebruikt door onze klanten.

Inkoop/bestelmodule
Deze module ondersteunt zowel de bestel- als de factureringskant van het purchase to pay process. Door gebruik te maken van o.a. interne en externe catalogi bent u in staat gemakkelijk bestellingen te plaatsen bij uw leverancier. Het gebruik van workflows stelt u in staat controle uit te voeren op wie wat bestelt. Het digitaal bestellen betekent ook dat alle gegevens rondom inkoop in het pakket zijn terug te vinden. Factureringsmodule: met deze module wordt u in staat gesteld facturen automatisch te verwerken, vanaf ontvangst van de factuur tot en met het betalen ervan. Facturen worden direct gematcht met een order of middels goedkeuring door een fiatteur.
Contractmodule
In deze module heeft u de mogelijkheid om uw contracten te digitaliseren, te bewaken en te beheren. Met wie heeft u welk contract, wanneer loopt dit af, etc. Alles overzichtelijk in een module bij elkaar. Daarnaast kunt u door gebruik te maken van de contractmodule uw bestel- en factureringsproces nog efficiënter organiseren.
Rapportagemodule
ProCare biedt veel overzichten aan, maar wanneer u behoefte heeft aan net wat meer of specifiekere informatie dan kunt u gebruik maken van de rapportage module. Maak gebruik van specifieke overzichten voor uw organisatie.
Maak kennis met
Micha de Monnink
Micha de Monnink Accountmanager 06 4339 2
Stuur E-mail
© 2019 PINKROCCADE HEALTHCARE Disclaimer Privacyverklaring