Altijd inzicht in het rooster van uw zorgmedewerkers

Dienstroosterplanning (DRP) is planningssoftware die speciaal gericht is op zorgorganisaties met de intramurale 24/7 zorg. DRP ondersteunt alle facetten van het planningsproces. Zoals de roosterplanning, flexplanning en formatieplanning, zo kunt u de zorgmedewerkers zo efficiënt mogelijk inzetten.
DRP werkt met meerdere CAO’s tegelijk en kan met vele HRM systemen die aanwezig zijn in de zorg, zoals AFAS. Dit koppelen kan meerdere keren per dag, daardoor beschikt u altijd over actuele gegevens. De flexplanning van DRP ondersteunt de Flexpool. Op een eenvoudige manier kunt u vanuit het rooster aanvragen indienen en zoeken naar de juiste zorgmedewerker. Om te zorgen dat uw medewerkers altijd en overal hun gegevens in kunnen zien  beschikt deze module ook over de e-mail- en SMS-functionaliteit.
Uiteraard hanteert DRP altijd de actuele wet- en regelgeving en heeft u de mogelijkheid om de roosters te controleren op de ATW (Arbeidstijdenwet).
Natuurlijk wilt u ook dat uw zorgmedewerkers de juiste toeslagen ontvangen, hiervoor beschikt DRP over salaris voorbewerking.

24/7

Stabiele database

Geen maximum aantal medewerkers

Planywhere

Planywhere is een webapplicatie die gekoppeld is aan DRP. In PlanyWhere kunt u op elk moment van de dag de actuele gegevens inzien, waar u zich maar bevindt, zolang u maar beschikt over internet. Zorgmedewerkers hebben in Planywhere de mogelijkheid om zelf een aantal zaken te regelen, zoals het rooster bekijken, diensten toevoegen of muteren, positieve of negatieve beschikbaarheid toevoegen, ruilen van diensten en verlof aanvragen. Er kan ook ingetekend worden op flexdiensten en medewerkers beschikken over de actuele stand van verlof en contracturen. Vanuit Planywhere kunnen overzichten geprint worden.
Planywhere kan naar uw wensen ingericht worden.

Maak kennis met
Micha de Monnink
Micha de Monnink Accountmanager 06 4339 2807
Stuur E-mail
© 2019 PINKROCCADE HEALTHCARE Disclaimer Privacyverklaring