Altijd inzicht in het rooster van uw zorgmedewerkers

Dienstroosterplanning (DRP) is planningssoftware die speciaal gericht is op zorgorganisaties met de intramurale 24/7 zorg.
DRP ondersteunt alle facetten van het planningsproces zoals de roosterplanning, flexplanning en formatieplanning, zo kunt u de zorgmedewerkers zo efficiënt mogelijk inzetten.
Het inplannen, behouden en sturen van personeel is op de dag van vandaag allesbehalve gemakkelijk. Het gaat niet enkel om een medewerker inzetten op de juiste plek op het juiste moment. Organisaties moeten vandaag de dag rekening houden met persoonlijke voorkeuren, thuissituaties en in deze krappe arbeidsmarkt niet onbelangrijk de medewerkerstevredenheid. Met Dienstroosterplanning (DRP) hebben organisaties grip op 24/7 zorgvraag en de inzet van uw personeel. Dienstroosterplanning van PinkRoccade optimaliseert, helpt, evalueert uw personeelsplanning  binnen de zorg.

Tot slot sluit Dienstroosterplanning naadloos aan op alle veelgebruikte HRM-systemen binnen de zorg. Dienstroosterplanning zorgt voor de zekerheid dat medewerkers op de juiste tijd het juiste salaris ontvangen. PinkRoccade ontwikkelt samen met al haar klanten software, in co-creatie bouwen en bedenken wij veelzijdige mogelijkheden op het gebied van plannen. Via deze wijze blijven wij vooruitstrevend en blijven wij zorgen voor een optimale begeleiding van het zorgproces.

Roosteren

Flexplanning

Altijd en overal

Planywhere: webportaal en app

Met de webapplicatie Planywhere en door het beschikbaar stellen van de Planywhere-App krijgen medewerkers controle over hun eigen rooster. Zorgmedewerkers hebben de mogelijkheid om zelf een aantal zaken te regelen zoals het rooster bekijken, diensten toevoegen of muteren, positieve of negatieve beschikbaarheid toevoegen, ruilen van diensten, verlof aanvragen en er kan ingetekend worden op flexdiensten. Medewerkers beschikken over de actuele stand van verlof en contracturen.
Hierdoor kunnen medewerkers snel reageren op last minute wijzigingen. Door de controle binnen uw organisatie zo decentraal mogelijk te beleggen zorgt u voor adequate sturing op arbeidskosten en complexe bezettingsvraagstukken.

Ontdek de mogelijkheden

Met onze roosterapplicatie heeft u tal van mogelijkheden. De combinatie van DRP met het medewerkersportaal en de app geeft u en uw medewerkers een grote mate van flexibiliteit.

Dienstroosterplanning
In DRP zorgt u voor de roosters van uw afdelingen en de communicatie met de zorgmedewerkers. De bezetting wordt op een efficiënte manier geregeld zodat u op een makkelijke manier de juiste handen ingepland hebt.
Medewerkersportaal
PlanyWhere is het medewerkersportaal, gekoppeld aan DRP. U heeft inzicht én invloed op uw eigen rooster en het afdelingsrooster. U kan daarnaast invulling geven aan flexaanvragen, vakantierooster samenstellen en u heeft inzicht in uw uren.
App
Uw rooster op zak! Altijd inzicht en overzicht, flexibel en snel inspelen op de dagelijkse gang van zaken en directe communicatie met uw collega's en planners.
Maak kennis met
Micha de Monnink
Micha de Monnink Accountmanager 06 4339 2807
Stuur E-mail
© 2019 PINKROCCADE HEALTHCARE Disclaimer Privacyverklaring