Grip op geldstromen

BOMAS is een financiële applicatie die speciaal is ontwikkeld voor de zorg. Met onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies welke financiële processen er zijn en hoe BOMAS u hierbij kan ondersteunen. Doordat wij ons richten op de zorg is BOMAS te koppelen met diverse zorgpakketten. Uiteraard is het pakket geschikt voor elke sector in de zorg, ongeacht de omvang van uw organisatie.

 

Gericht op de zorg

Flexibel

Integratie met sub administraties

Product update

Hieronder vindt u onze aanvullende modules binnen BOMAS. Uiteraard werken wij ook aan de ontwikkeling van onze software. Dit jaar introduceren wij dan ook het vier ogen principe in BOMAS.
Het vier ogen principe borgt dat kritische velden, bijvoorbeeld het IBAN-nummer, niet meer ongecontroleerd in BOMAS gebruikt kunnen worden. Wilt u een IBAN-nummer van een crediteur wijzigen en gebruiken voor betaling, dan moet nadat een medewerker een IBAN-nummer heeft ingevoerd of gewijzigd heeft een andere medewerker deze wijziging goedkeuren. Na deze goedkeuring kan een crediteur pas betaald worden. Dit wordt binnen BOMAS het vier ogen principe genoemd. Het vier ogen principe staat gepland voor de release van dit najaar.

Aanvullende modules

Bomas is het basispakket. Het pakket is breed opgezet en is uitermate geschikt voor het voeren van grootboek en sub administraties voor één of meerdere organisaties. Vanuit de basis is het mogelijk om te kiezen voor aanvullende modules. Een aantal van deze modules staat hieronder beschreven.

Verslaglegging
Standaardrapportages zoals balans en verlies- en winstrekening samenstellen.
ProCare invoicing
Deze module biedt de optie om te koppelen met ProCare. Dit zorgt ervoor dat u een complete oplossing voor automatische factuurverwerking in huis heeft. Lees meer bij ProCare.
(Digitale) Facturering en aanmaning
Versturen van facturen naar debiteuren, per post of per e-mail. Je legt hierin alle factuurregels vast. Incl. debiteurenbewaking (aanmanen).
Projectadministratie
Op dit moment is de module Projectadministratie nog gericht op nieuwbouw en/of verbouwingen. In 2019 volgt er een uitbreiding in deze module zodat dit voor meerdere typen projecten beschikbaar wordt en dus flexibel is in te delen. Daardoor heeft u inzicht over de gehele looptijd van het project.
Vaste Activa
Met de module Vaste Activa kan het beheer van de vaste activa en de hiermee samenhangende financiële afhandeling worden gevoerd. Dit gebeurt in een aparte sub administratie. De activa worden ingedeeld in groepen. Per groep worden onder andere grootboekrekeningen vastgelegd voor de nieuwwaarde, de waarde van de afschrijving, en de afschrijvingskosten. Voorbeelden van activagroepen zijn: grond, gebouwen, installaties en inventarissen.
Pro Rata
Als uw zorgorganisatie een commerciële activiteit heeft dan is het mogelijk om de btw over de algemene kosten naar rato terug te vragen. Dit is de Pro Rata regeling. De Pro Rata module geeft u alle informatie die nodig is om de aangifte snel en gemakkelijk te regelen. Het bespaart u tijd en levert u geld op.
Maak kennis met
Micha de Monnink
Micha de Monnink Accountmanager 06 4339 2807
Stuur E-mail
© 2019 PINKROCCADE HEALTHCARE Disclaimer Privacyverklaring